ΕΤΑLBOND / ALUCOBOND

ΕΤΑLBOND / ALUCOBOND

Τα etalbond® & alucobond® είναι σύνθετα panel αλουμινίου λεπτού πάχους (τύπου σάντουιτς), τα οποία αποτελούνται από δύο φύλλα αλουμινίου 0,50mm πάχους το καθένα και ανάμεσά τους υπάρχει ένας πυρήνας από μη-τοξικό-πολυαιθυλαίνιο χαμηλής πυκνότητας πάχους 2, 3 ή 5 mm, έτσι ώστε να προκύπτει συνολικό πάχος 3, 4 ή 6mm. Η συγκόλληση των φύλλων αλουμινίου με τον πυρήνα πραγματοποιείται με ταυτόχρονη εφαρμογή μηχανικών και χημικών μεθόδων κάτω από συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών. Μετά το τελικό στάδιο παραγωγής, προκύπτει ένα ισχυρό και εξαιρετικά δύσκαμπτο, επίπεδο φύλλο σύνθετου panel, ολικού πάχους 3, 4 ή 6mm.  Το etalbond® και το alucobond®  έχουν πάρα πολλές εφαρμογές.

Πλεονεκτήματα etalbond® & alucobond®

Τα βασικά πλεονεκτήματα του etalbond® και του alucbond®, τα οποία τους έδωσαν τη δυνατότητα να εκτοπίζουν συνεχώς τα παραδοσιακά οικοδομικά υλικά είναι:

  • Η μεγάλη τους αντοχή συγκριτικά με το βάρος τους
  • Η υψηλή ακαμψία
  • Η ευκολία κατεργασίας: Λόγω του μικρού του βάρους, αλλά και της εύκολης τυποποίησης των επιμέρους εργασιών συναρμολόγησης, απαιτείται μικρός χρόνος εκτέλεσης - και μικρός βαθμός εξειδίκευσης - σε αντίθεση με τις κλασικές οικοδομικές εργασίες.
  • Η σύντομη συναρμολόγηση: Έχει ως άμεση συνέπεια τη συντόμευση του χρόνου παράδοσης ενός έργου.
  • Η αντοχή σε δυσμενείς συνθήκες: Οι εγκυρότεροι διεθνείς οίκοι πιστοποιούν πράγματι, την αντοχή αυτού του υλικού, σε πλέον δυσμενείς συνθήκες.
  • Η ευκολία συντήρησης: Οι καθαρισμοί των πάνελς, μπορεί να γίνουν με ένα ήπιο απορρυπαντικό, λόγω της λείας και εντελώς αδιάβροχης επιφάνειας που διαθέτει.
  • Η εμφάνιση: Το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών, είναι μια εξαιρετικής ποιότητας επίπεδη επιφάνεια, με άψογη απόδοση χρωματικής βαφής, που μπορούμε να την θαυμάζουμε για πάρα πολλά χρόνια. 

 

                                                                                                                                     

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ETALBOND - ALUCOBOND

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα panels αλουμινίου "ETALBOND®" & τα παρεμφερή "ALUCOBO..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€