Ποιοι είμαστε

Η Εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1978 και έχει διανύσει μια 45ετή, επιτυχημένη πορεία μέσα στο χώρο και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων, εργαλείων, γυψοσανίδων, σκάλες αλουμινίου, σκαλωσιές αλουμινίου, διάτρητες λαμαρίνες όπως και κιβώτια αλουμινίου. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες βιομηχανικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η Εταιρία μας αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην αγορά τα συστήματα αλουμινίου Europa, και προϊόντα των μεγαλύτερων Ελληνικών βιομηχανιών διέλασης. Προμηθεύει και διαθέτει πανελλαδικά, πάνω από 12.000 είδη τόσο από Ελληνικές βιομηχανίες, όσο και από μεγάλους οίκους τους εξωτερικού.

Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της Εταιρίας, οφείλεται στις στρατηγικές κινήσεις που προσαρμόζονται συνεχώς στα νέα δεδομένα της Ελληνική αγοράς και η άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών με συνέπεια και αξιοπιστία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Γιατί να διαλέξετε εμάς?

Εμπειρία

Η Εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. διαθέτοντας μία μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων, εργαλείων, γυψοσανίδων, σκάλες αλουμινίου, κουτιά αλουμινίου, διάτρητες λαμαρίνες & επεκτείνεται με την αποκλειστική διανομή των υψηλών προδιαγραφών επώνυμων προϊόντων του γερμανικού ομίλου ZARGES, της ALUBOX απο την Δανία και της Perform απο την Ιταλία στην ελληνική αγορά.

Και οι τρείς εταιρείες θέτουν αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων τους, ενώ στο επίκεντρο κάθε συνεργασίας τους είναι οι στενές σχέσεις με τον πελάτη, εξασφαλίζοντας του με αυτό τον τρόπο τη κατάλληλη λύση για κάθε του ανάγκη.